SAMO ŠTO JE SAZNAO DA JE MILIONER, ČITAVO BOGATSTVO JE NESTALO

Autor: Gardijan

Svet

27.10.2018

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan prodavac sladoleda iz Pakistana, ili je najsrećniji čovek na svetu, ili najveći baksuz.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rupiji

Muhamed Abdul Kadir, koji inače živi u siromaštvu saznao je da ima na svom računu u banci čak 2, 3 milijarde rupija, odnosno oko 14 miliona funi.

Da je milioner, možda nikada ne bi ni saznao da nije na njegova vrata pokucala Federalna agencija za istrage, koja ga je – privela.


Naime, inspektori FIA su istraživali međunarodnu prevaru oko pranja novca, koja je uključivala desetine lažnih bankarskih računa, pa su tako došli i do Kadira.

- Ja sam čovek koji ima najmanje sreće na svetu - rekao je on. 

- Samo što sam saznao za ogroman novac, više ga nije bilo - dodao je

Kadir je priznao da je to što je postao nesuđeni milijarder, okrenulo njegov život naopačke. On priča da mu se sada komšije podsmevaju i da se ne oseća bezbedno jer se plaši da bi glasine o neobičnom bogatstvu mogle da ga dovedu u probleme.


Pre dve godine Državna banka Pakistana obavestila je FIA o sumnjivoj transakciji u navodnom računu Kadira, koji je bio otvoren između 2014. i 2015. godine, kada su netaknuti milioni povučeni.

FIA je ocenila da Kadir nije bio umešan u to, iako je račun bio uspostavljen korišćenjem validne kopije njegove lične karte, iz prostog razloga - Kadir ne ume ni da piše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading