Hilari Klinton šokira: Pa šta ako je Bil švrljao, Monika je bila odrasla

Autor: Tanjug

Svet

15.10.2018

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hillari Klinton izjavila je u intervjuu za CBS Sunday da afera koju je imao njen suprug s Monikom Levinski dok je bila u Beloj kući nije bila zloupotreba moći jer je Monika tada imala 22 godine i bila je odrasla.

Hilari i Bil

Ovom prilikom ona je istakla da je Bil Klinton postupio ispravno zato što nije odstupio s funkcije predsednika zbog skandala, nakon što je utvrđeno da je lagao o aferi.

Na pitanje novinara da li je trebalo da odstupi s funkcije, kako su neki tražili, Hillari je odgovorila: "Apsolutno ne." 

- Da vas ja pitam nešto. Gde je istraga o sadašnjem predsedniku protiv koga su navedene brojne optužbe, a on ih negira, odbacuje i ismejava? Bila je istraga protiv Bila i verujem da je sve utvrđeno ispravno - rekla je Hilari Klinton. 

Ove izjave dala je nakon što su objavljeni navodi o seksualnim prestupima protiv Trampa i predsednika Vrhovnog suda Breta Kavanoa. 

Bračni par Klinton uskoro kreće na turneju gde će govoriti o svemu što su prošli tokom prethodnih godina, optužbi protiv Bila 1998. godine i navoda o seksualnom uznemiravanju. Predstavnički dom SAD-a je tada tražio njegovu ostavku i pokretanje istrage, ali je Senat to odbio. 

Iako se ovaj slučaj desio pre dve decenije, o njemu se i danas priča. Senatorka iz Njujorka Kirsten Gilibrand prošle godine je tokom #MeToo pokreta izjavila da je bivši predsednik trebalo da odstupi s funkcije nakon afere. Bil Klinton je rekao da se nije saglasan s njenim komentarima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading