(VIDEO) Pripašće vam muka: Kanibal pedofil koji je sa Valerijom (12) ubio, ispekao i pojeo svog druga, otkrio jezive detalje!

Autor: Republika

Svet

13.10.2018

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanibal i pedofil koji je sa svojom maloletnom devojkom prošlog vikenda iskasapio i pojeo svog stanodavca, doveden je na mesto ubistva radi rekonstrukcije teškog i monstrouznog ubistva.

Arkadi Zverev (22) u pratnji policije je doveden u kuću Aleksandra Popoviča, gde je do detalja pokazao organima vlasti kako je započeo krvavi pir koji je počinio zajedno sa svojom 12-godišnjom devojkom.

Prilikom uviđaja, Zverev je priznao da je koristio sekiru da iskasapi telo pokojnog Popoviča, da bi potom do detalja opisao svaki monstrouzni čin koji su počinili njegova maloletna devojka i on.

On je rekao da su njih dvoje ispržili i pojeli mozak, srce i jedno oko pokojnika, kao i da je nakon odsecanja, ubacio i njegovu glavu u mikrotalasnu pećnicu na tri minuta.

Ono što je najviše šokiralo istražitelje jeste priznanje pred sudijom da se posle smrti njegove bivše devojke, koja je poginula prilikom pada sa prozora, pitao kakvog je ukusa mozak, pošto je video njenu otvorenu lobanju, prenosi blic.rs. Pored suđenja koja će se voditi protiv njega za ovaj slučaj teškog ubistva, Zvereva očekuje još niz optužbi, između kojih je i stupanje u seksualne odose sa maloletnicom.

Što se tiče njegove saučesnice, ona je trenutno u pritvoru gde je podvrgnuta psihijatriskoj proceni. Prema ruskom zakonu, njoj se ne može suditi krivično za saučesništvo pošto je mlađa od 16 godina i u slučaju će biti okarakerisana kao svedok.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading