HITLER BIO GEJ: Bio zaljubljen u transvestita, učestvovao u orgijama!

Autor: b92.net

Svet

13.10.2018

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adolf Hitler je neko vreme živeo u gej hostelu u Beču, tvrdi profil koji je CIA sastavila o nacističkom vođi. Godine 1943. nastao je dosje namenjen tadašnjem predsedniku SAD Frenklinu Delanu Ruzeveltu, u kome se navodi da je Hitler u isto vreme bio "homoseksualac i heteroseksualac".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Adolf Hitler je bio zaljubljen u Rudolfa Hesa

U dosjeu, koji ima 70 stranica, tvrdi se da je Adolfa Hitlera kasnije seksualno privlačio i njegov zamenik, Rudolf Hes, koji je, navodno, bio poznati transvestit. 

Izveštaj je sastavio antropolog Henri Fild, odabrani član posebne ekipe stručnjaka koju je sastavila Bela kuća kako bi "iskopali" bilo kakvu vrstu informacija o najviše rangiranim nemačkim oficirima, posebno o Hitleru. 


Dosje "pokriva" sve detalje "Hitlerove biografije", od njegovog obrazovanja, preko opsesivnosti oko ishrane, načina ophođenja, najdraže muzike, do toga kako je radio i pripremao svoje govore. 

Detaljno se bavi i analizom Hitlerove seksualnosti u vreme dok je živeo u Austriji, u svojim ranim dvadesetim, i bezuspešno pokušavao da se probije kao slikar. 

Poznato je da je Hitler, od 1910. do 1913. godine, stanovao u hostelu za muškarce u ulici Meldemanštrase u Beču, gde su se održavale homoseksualne orgije. Napustio je hostel kako bi se odselio u Nemačku, nakon što mu je dodeljeno očevo nasledstvo. 

OSS, služba koje je u vreme Drugog svetskog rata bila preteča današnje CIA, navodi da je "hostel imao reputaciju mesta gde su stariji muškarci tražili mlađe u potrazi za homoseksualnim užicima". 


Informacije o Hitlerovoj seksualnosti dao je i Ernst Sedžvik Hanfstangl, koji je dvadesetih i tridesetih bio Hitlerov prijatelj i čovek od poverenja. Vremenom, on je prestao da bude Hitlerov miljenik. Pobegao je u Veliku Britaniju, pa je ondande otišao u SAD odakle je i bio po majci. Tada je počeo da radi za pomenuti tim stručnjaka Bele kuće, kome je davao informacije o Hitleru i njegovoj ekipi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading