(FOTO) DIRLJIVA SCENA: Ovaj čovek je spasavajući se od oluje poneo samo ONO NAJVAŽNIJE!

Autor: Republika

Svet

10.10.2018

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tropska oluja "Lesli" juče je prerasla u uragan prve kategorije koji je nosi ime "Majkl". Ovaj uragan preti severozapadu Floride, donoseći sa sobom vetar brzine 160 kilometara na čas, saopštio je Američki nacionalni centar za uragane (NHC). Oluja je već pogodila južne delove Amerike i Bahame, a ova fotografija otopiće i najhladnija srca jer pokazuje koliko veza između čoveka i psa može biti jaka čak i u vanrednim situacijama opasnim po život.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dirljiva slika

Naime, na ovoj slici se vidi kako čovek tokom evakuacije iz kuće, u korpi za veš nosi svog malog ljubimca kako bi ga sačuvao od svirepe oluje koja je zadesila Ameriku.

Ova fotografija je zaista dirljiva i samo dokazuje koliko veza između čoveka i njegovog ljubimca može biti jaka i koliko ljudi mogu da zavole životinje.

Ovo je odličan primer kako treba tretirati svog ljubimca, ali i sve druge životinje.

Koliko je mali crni pas važan mladiću sa fotografije pokazuje to što je u ekstremnoj situaciji i nedaći koja ga je zadesila poneo samo "ono najvažnije" sa sobom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading