(VIDEO) BRITANCI PRESTRAŠENI: Ovako Putin neprijatelja razara jednom raketom!

Autor:

Svet

27.09.2018

05:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snage ruskog predsednika Vladimira Putina u stanju su da jednim jedinim projektilom razore čitav brod neprijatelja, pokazao je najnoviji snimak vojnih vežbi Rusije na njenoj pacifičkoj obali koji je objavilo rusko ministarstvo odbrane i prestravilo Britaniju. Naime, mediji su u toj zemlji odmah objavili video-zapis i naveli kako se takvo uništavanje dosad nije moglo videti s obzirom na to da su Rusi prvi put javno testirali protivbrodske projektile kh-35U. Njih nose avioni suhoj su-34m, ali se, kako je navedeno, mogu ispaliti i sa kopna.

- Rakete imaju domet od čak 250 kilometara i mogu u trenu da unište brod od čak 5.000 tona, ali i druge kopnene ciljeve - prenosi Dejli mejl i podseća da je najnovija demonstracija moći ruske armije došla u trenutku pojačanih tenzija te zemlje sa Zapadom, ali i Izraelom.

Dok šef Kremlja u Siriju šalje i S-300, SAD odlučile da deo svog PVO povuku sa Bliskog istoka

Podsetimo, Moskva je nakon što je izraelskom krivicom iznad sirijske provincije Latakije pre dve nedelje oboren ruski il-20 i ubijeno 15 vojnika te zemlje, odlučila da u Siriju izmesti i svoj PVO S-300. To je zabrinulo Izrael i Ameriku, čiji je savetnik za nacionalnu bezbednost Džon Bolton pozvao Moskvu da to ne čini jer dovodi do opasne eskalacije situacije na Bliskom istoku. Međutim, suprotno tome, juče je Volstrit žurnal objavio kako SAD povlače pojedine protivavionske rakete i raketne baterije sa Bliskog istoka, uz obrazloženje da Avganistan i Irak više nisu prioritet jer "Vašington mora da se usmeri na Rusiju i Kinu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading