( VIDEO) HITČINA: Kamere uhvatile princa Harija kako krade hranu

Autor:

Svet

23.09.2018

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojvotkinja od Saseksa organizovala je svečano predstavljanja svoje knjige recepata, a na ovom prijemu kamere su usnimile jedan gaf princa Harija koji je nasmejao svet.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Princ Hari

Vojvotkinja Megan Markl izdala je knjigu omiljenih recepata žena koje su prošle godine izgubile domove u stravičnoj nesreći, a ova humanitarne akcija sjajno je podržana od strane ljudi, ali i medija. 

Na predstavljanju kuvara "Zajedno: Kuvarica naše zajednice" u Kensingtonskoj palati pojavio se veliki broj zvanica, kao i članova kraljevske porodice, a najveću pažnju osvojio je njen suprug Hari. 



S obzirom da je bio veoma gladan, vojvoda nije imao strpljenja da sačeka da se završio zvanični deo da bi nešto pojeo. On se iskrao iz mase, a potom sa stola uzeo nekoliko kolačića. 

Kako bi bio siguran da ga niko nije video slatkiše je stavio iza leđa, pogledao oko sebe i u tom trenutku uočio je kameru. Kada je shvatio da je uhvaćen "u krađi", princ je promenio izraz lica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading