Bogata raspuštenica ABRAMOVIČA otkrila kako je iz ZLATNOG KAVEZA UŠLA U CRKVU

Autor:

Svet

12.09.2018

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irina Abramovič i Roman su se razveli 2007. godine, pri čemu je njihov dogovor koji su tom prilikom postigli strogo čuvana tajna. Posle 11 godina bogata raspuštenica je rešila da otkrije sve tajne iz braka sa ruskim bogatašem i vlasnikom fudbalskog kluba Čelsi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Roman Abramović se razveo i od druge žene Darije Žukove sa kojom je bio 10 godina

Irina je neprestano na meti novinara, ali  je do sada uspešno izbegavala da daje bilo kakve izjave za medije, ističući da nije zainteresovana da bude bivša žena vlasnika Čelzija, budući da ima novi i ne manje uzbudljiv život sa petoro dece koje je dobila u braku sa Abramovičem.

Svoj zajednički život sa Romanom, Irina Abramovič je uporedila sa "pozlaćenim kavezom", budući da su stalno bili u pratnji telohranitelja koji su ranije radili u ruskoj i britanskoj tajnoj službi.

Dodala je da, iako se možda sada manje pojavljuje na javnim događajima, često posećuje crkve, izložbe, muzeje, pozorišta.

Dok njen bivši muž sada ima Izraelski pasoš i interesuju ga svoji jevrejski koreni, Irina je našla svoj mir u pravoslavlju.

"Sakupljam vizantijske i ruske ikone", kaže ona.

Takođe je istakla da joj je nedavno putovanje u Peru bilo jedno od najdražih u životu, budući da se tamo susrela sa neverovatnim miksom civilizacija, iza kojih su većinom ostali samo nemi spomenici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading