NISU MOGLI DA VERUJU ŠTA VIDE: Ogroman Transformers "prošetao" pored prolaznika u Pekingu, umalo izazvao kolaps

Autor: Republika

Svet

12.09.2018

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džinovski oklopni robot koji izgleda kao iz holivudskog blokbastera "Transformersi" zapanjio je posmatrače dok je ležerno prošao pored njih na ulici u glavnom gradu Kine.

RepublikaFoto: youtube.com/Shanghaiist
Robot je nalik na one iz "Transformersa"

Organi reda grada Pekinga ugledale su ogromnu robotsku glavu i momentalno pozvale vlasnika robota da ga skloni s ulice pre nego što napravi haos.

Domaći robot našao se na ulici tako što je testiran na putu pre prvog kineskog festivala Taobao Maker - koji okuplja kreativne preduzetnike.

Njegov tvorac je za The Shangai.ist izjavio da je robot prvi takve vrste u Kini i da se može prebacivati između moda humanoida i tenkova. U vozilo staju dve osobe, prenosi rt.com

Filmska serija "Transformersi" pokazala se izuzetno popularnom u Kini, razbijajući sve rekorde gledanosti. Transformersi 4, koji su bili najpopularniji u Kini, postali su film koji je najviše zaradio u istoriji nacije 2014. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading