ŠOKANTNO! Pozvao prostitutku, na vratima se pojavila njegova ćerka!

Autor: novosti.rs

Svet

07.09.2018

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan čovek je angažovao prostitutku kako bi zajedno proveli noć u iznajmljenoj hotelskoj sobi. Međutim kada se ona pojavila usledeo je šok, za oboje. Naime, kada je otvorio vrata, nesrećni čovek je ugledao svoju ćerku.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Titus Nkube, otac troje dece, pao je na pod od šoka, a njegova 20-godišnja ćerka je pobegla iz hotela u suzama. Nkube, iz Bulavaja u Zimbabveu, rekao je da je imao probleme u braku i da se zbog toga odlučio da iznajmi sobu u lokalnom hotelu, a zatim pozove prostitutku.

- Žao mi je što sam to učinio. Razgovarao sam sa suprugom i ćerkom. Izvinio sam se zbog mojih postupaka jer sam samo želeo da ponovo imam svoju porodicu. Moja ćerka je prestala da radi ono što je radila i vraća se u školu sledeće godine. Moji bračni problemi nisu gotovi, ali sada imamo savetnika koji nam pomaže da prođemo kroz najteži period našeg žiovta – rekao je Nkube.

Njegova supruga je u početku bila veoma ljuta, ali je posle odlučila da mu da drugu šansu.

- Da nije bilo moje deca, mogla sam odavno da se razvedem. Ipak, zbog trauma koje deca doživljavaju tokom razvoda, odlučila sam da ostanem - rekla je Nkubeova supruga Rozmeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading