Strahota na letu za Austriju! POLA PUTNIKA POVRAĆALO U AVIONU, A KAD SU SLETELI USLEDIO JE HOROR!

Autor: Alo, Republika

Svet

30.08.2018

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četrdeset od 87 putnika koji su leteli iz ukrajinskog Lavova do Klagenfurta hospitalizovani su zbog simptoma trovanja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Naime njih su odmah po sletanju na aerodrom u Klagenfurtu čekali lekari i policija jer su se putnici tokom leta žalili na mučninu i groznicu.

U avionu je bila grupa učitelja koja se vraćala sa studijskog putovanja u Ukrajini i lekari su saopštili da su se putnici prema simptome najverovatnije otrovali hranom.

"Ljudi su počeli da se žale da im je loše još pre poletanja iz ukrajinskog Lavova", rekao je u četvrtak glasnogovornik policije.

Putnici su morali da ostanu u avionu kad su stigli u Klagenfurt jer je sve putnike morao da pregleda lekar kako bi bili sigurni da se ne radi o nekoj zaraznoj bolesti koja bi se onda proširila na druge ljude.

Posle toga 18, od oko 40 zaraženih, koji su imali najteže simptome i koji su povraćali tokom leta prevezeni su u bolnicu pod policijskom pratnjom. Oni su posle ukazane lekarske pomoći i nekoliko sati provedenih u bolnici pušteni kućama.

Iz bolnice je saopšteno da su dva putnika bila zaražena bakterijom ešerihijom koli i da su po ulasku na let zarazili i ostale putnike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading