(VIDEO) UŠAO SAM ĐAVO U NJU?! Dok je Sveštenik krstio, devojčica izgovarala JEZIVE PSOVKE!

Autor:

Svet

21.08.2018

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasmejani roditelji puni entuzijazma, doveli su svoju ćerkicu od tri godine u meksičku crkvu ne bi li je krstili. Međutim, situacija se istrgla kontroli kada je dete počelo da se rita i naziva popa pogrdnim imenom. Sveštenik je nastavio da poliva dete vodom, a ono je toliko bilo besno kao da je sam đavo ušao u nju!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Snimci koji su vrlo brzo postali popularni na internetu, pokazuju nasmejane roditelje koji drže malu Magdalenu preko fontane u crkvi u Meksiku, gde je sveštenik poliva vodom, kako ceremonija i nalaže.

Ipak, ceremonija ubrzo postaje horor film u trenutku kada sveštenik izgovara "Ja te krstim u ime oca i sina", devojčica kreće da se plaši i bori sa situacijom.


Roditelji su se uznemirili kada je Magdalena promrmljala reč "ku*vo, ali sveštenik na to nije reagovao, pa je samo prokomentarisao: "Mislim da me neko naziva pogrdnim imenom", smejući se.

Međutim, kada je sveštenik izustio "Ja sam otac" dete je urlalo:  "Ostavi me na miru ku*vu!"

Kada je ceremonija konačno završena roditelji su svešteniku uputili reči izvinjenja.

Inače video je pregledan tri miliona puta, pa pogledajte ga i vi:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading