Šokantni detalji o zločinima katoličkih sveštenika: SILOVAO PET SESTARA I PIO NJIHOV URIN

Autor:

Svet

17.08.2018

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izveštaj o silovanjima na hiljade mališana koje su tokom prethodnih nekoliko decenija sveštenici Katoličke crkve u SAD sistematski i nekažnjeno zlostavljali najbrutalnijim metodama šokirao je američku i svetsku javnost.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žrtve koje su preživele zlostavljanje

Stotine katoličkih sveštenika tokom nekoliko decenija zlostavljalo je na hiljade mališana, a neki od tih zločina najgori su u istoriji čovečanstva

301 sveštenik optužen

Detalje je objavio sud američke savezne države Pensilvanije, gde se i dogodio najveći broj silovanja, a razmere tog zločina dugo i vešto su prikrivane od najviših zvaničnika Vatikana.

Terali devojčice na abortus

Mnoge devojke nakon zlostavljanja ostale su trudne, a sveštenici su ih terali da abortiraju
Jedan od sveštenika silovao je devojčicu nakon operacije krajnika u bolnici govoreći joj da je to lek
Sveštenik iz Pensilvanije godinama je bičevao jednu devojčicu
Najmlađa žrtva imala je 18 meseci, a zlostavljanje je prestalo tek kada je imala 12 godina. Ona i danas ima traume i pati od psihičkih poremećaja
Katolička crkva nikada nije osudila nijedan od ovih zločina

Među optuženim sveštenicima našao se i kardinal Donald Vjurl  (77), koji trenutno služi kao vašingtonski nadbiskup i jedan od najuticajnijih sveštenika u Vatikanu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Vjurl je branio monstrume

On je, prema detaljima izveštaja, nudio žrtvama "nagodbu o ćutanju" o zlostavljanjima, koja su, dok je bio biskup u Pensilvaniji tokom osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka, počinili njegovi podređeni sveštenici.

1.000 dece zlostavljano 

Glavni državni advokat Pensilvanije Džoš Šapiro konačno je izašao pred javnost pre tri dana i objavio razmere zlostavljanja, nakon čega su žrtve koje su pratile konferenciju zaplakale, a sala se ispunila jecajima i nevericom.

- Velika porota otkrila je imena 301 sveštenika koji su zlostavljali oko 1.000 dece, a verujemo da je stvarni broj žrtava čak nekoliko hiljada. To su bila silovanja. Odrasli ljudi, sveštenici, silovali su decu - izjavio je povišenim tonom Šapiro tokom objavljivanja gnusnih detalja o zlostavljanjima.
On je tokom izlaganja izneo imena 41 sveštenika koji su izvršili neke od najgnusnijih zločina koje je moderno čovečanstvo videlo naglašavajući ime sveštenika Avgustina Džela u čiju monstruoznost je teško poverovati.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žrtva zlostavljanja

- On je silovao pet sestara iz jedne porodice, od kojih je najmlađa imala samo 18 meseci - izjavio je Šapiro. Međutim, pojedini mediji, pozivajući se na izveštaj, pišu i da je on sakupljao i potom pio dečji urin i menstrualnu tečnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
nebitan

17.08.2018 22:09

Eto vam zivi dokaz da je katolicka crkva ustvari satanizovana i da je odstupila od Gospoda naseg Isusa Hrista.