TRAMP O KNJIZI ČIJI JE GLAVNI LIK: Autorka je šašava

Autor: Tanjug

Svet

13.08.2018

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki predsednik Donald Tramp kritikovao je danas na Tviteru svoju bivšu savetnicu Omarosu Manigo Njumen, koja izdaje knjigu u kojoj Trampa predstavlja u negativnom svetlu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sve negirao: Donald Tramp

Tramp je autorku knjige nazvao "šašavom" i kaže da je šef Kabineta Bele kuće nju nazvao "gubitnicom".

- Rekao sam mu da pokuša da nađe način da radi sa njom, ako postoji ikakva mogućnost, jer je rekla sjajne stvari o meni - sve dok nije otpuštena - napisao je Tramp na Tviteru.

Manigo Njumen tvrdi da je videla Trampa kako jede papir nakon sastanka sa advokatom Majklom Koenom.

Ona u svojoj novoj knjizi tvrdi da je Tramp pojeo jedan od poverljivih dokumenata, prenosi "Njuzvik".

- Videla sam ga da je stavio papir u usta. S obzirom na to da je Tramp bakteriofob, bila sam šokirana kada sam videla da žvaće i guta papir. Mora da je u pitanju bilo nešto veoma, veoma poverljivo - navodi Manigova u svojoj knjizi "Van kontrole" (engl. "Unhinged"), koja će biti u prodaji od 14. avgusta.

Pored toga, ona u svojoj novoj knjizi tvrdi da postoje snimci na kojima se američki predsednik Donald Tramp izražava rasistički, kao i da se na brojnim događajima, bez svoje supruge, ponašao kao "pušten sa lanca".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading