TRAMP JE BEZ MELANIJE KO PUŠTEN S LANCA?!

Autor: Tanjug

Svet

11.08.2018

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša direktorka komunikacija u odseku Bele kuće za unutarvladine komunikacije Omarosa Manigo Njumen u svojoj novoj knjizi tvrdi da postoje snimci na kojima se američki predsednik Donald Tramp izražava rasistički, kao i da se na brojnim događajima bez svoje supruge ponašao kao "pušten sa lanca".

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Kako navodi AP, ovo je samo deo optužbi američkog predsednika koje će se pojaviti u novoj knjizi Manigoove - "Van kontrole" .

- Nisam želela da verujem. Odbacivala sam tuđe priče o njemu (Trampu) zato što ga nisu poznavali kao ja. Ja sam morala da sopstvenim očima posvedočim rasizmu i kada sam to čula, mnogo puta, više nisam mogla da demantujem - piše bivša Trampova savetnica u svojoj knjizi, koja će se u prodaji pojaviti 14. avgusta.

Ona, bez dokaza, tvrdi da postoje snimci predsednika Trampa kako u više navrata izgovara reč "crnčuga" tokom snimanja rijaliti programa "Šegrt" , navodi AP.


Takođe iznela tvrdnje da je predsednik pokušao da "kupi njenu tišinu" time što joj je ponudio poziciju u izbornom štabu 2020. godine sa platom od 15.000 dolara mesečno.

Ona, međutim, navodi da je morala da potpiše sporazum o ćutanju, što nije želela da potpiše.

Manigoova tvrdi i da je nakon što je odbila poziciju dobila niz pretećih pisama u kojima je upozoravaju da o Trampu mora da ćuti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading