Tramp se ponaša kao "pušten sa lanca"

Autor: Republika

Svet

11.08.2018

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša direktorka komunikacija u odseku Bele kuće za unutarvladine komunikacije Omarosa Manigo Njumen u svojoj novoj knjizi tvrdi da postoje snimci na kojima se američki predsednik Donald Tramp izražava rasistički, kao i da se na brojnim događajima bez svoje supruge ponašao kao "pušten sa lanca".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

Kako navodi AP, ovo je samo deo optužbi američkog predsednika koje će se pojaviti u novoj knjizi Manigoove - "Van kontrole" (engl. "Unhinged").

- Nisam želela da verujem. Odbacivala sam tuđe priče o njemu (Trampu) zato što ga nisu poznavali kao ja. Ja sam morala da sopstvenim očima posvedočim rasizmu i kada sam to čula, mnogo puta, više nisam mogla da demantujem - piše bivša Trampova savetnica u svojoj knjizi, koja će se u prodaji pojaviti 14. avgusta.

Ona, bez dokaza, tvrdi da postoje snimci predsednika Trampa kako u više navrata izgovara reč "crnčuga" tokom snimanja rijaliti programa "Šegrt" (engl. "The Apprentice"), navodi AP.

Takođe iznela tvrdnje da je predsednik pokušao da "kupi njenu tišinu" time što joj je ponudio poziciju u izbornom štabu 2020. godine sa platom od 15.000 dolara mesečno.

Ona, međutim, navodi da je morala da potpiše sporazum o ćutanju, što nije želela da potpiše.

Manigoova tvrdi i da je nakon što je odbila poziciju dobila niz pretećih pisama u kojima je upozoravaju da o Trampu mora da ćuti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading