(VIDEO) PIJAN KAO ČEP ILI...?! Junker jedva hodao, morali da ga pridržavaju

Autor: Republika

Svet

12.07.2018

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Evropske komisije Žan Klon Junker neplanirano se našao u centru pažnje NATO samita u Briselu, pošto je objavljen šokantan snimak na kom se vidi kako se Junker otežano kreće i ne može da se popenje na stepenište bez pomoći kolega.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Oće išijas da proradi kad se više cugne: Žan Klod Junker

Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama brzo je pokreo brojne rasprave o tome da li je predsednik Evropske komisije pod uticajem alkohola, što mu svakako ne bi bio prvi put da se "pod gasom" pojavljuje u javnosti.

Dovoljno je samo setiti se snimka na kom mađarskog premijera Viktora Orbana naziva "diktatorom" a ostale lidere EU ljubi u obraz, pa ova teorija dodatno dobija na značaju.

Sa druge strane, Junker je rekao da pati od išijasa koji ponekad pogađa njegove pokrete, a to je potvrdio i portugalski premijer Antonio Kosta koji je rekao da se Junker jutros žalio na bolove u leđima.

- Koliko sam upućen, on nema nikakav ozbiljan zdravstveni problem, ali već neko vreme ima problema sa leđima da ponekad ima ovakve bolne napade - rekao je Rute.

Da li Junker ima problema sa išijasom ili je mortus pijan, procenite sami.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading