(VIDEO) TRAMP NIJE DOBRODOŠAO: Masovni protesti u Briselu protiv američkog predsednika

Autor: Republika

Svet

07.07.2018

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedelju dana pre održavanja NATO samita u Briselu su eskalirali protesti protiv američkog predsednika Donalda Trampa, koji organizuju borci za mir, piše Sputnjik u svom međunarodnom izdanju.

RepublikaFoto: Tanjug
Protesti u Briselu

Kako se navodi u izveštaju, aktivisti su se okupili u centru belgijske prestonice kako bi protestovali protiv Trampove politike, uključujići i nedavne odluke o podizanju carina na robu iz EU i pokretanje trgovinskog rata sa Briselom.

 

Demonstranti su se okupili ispred sedišta NATO u Briselu, noseći poruke "Tramp nije dobrodošao", "Zaustavite NATO, zaustavite rat", "Učinite mir velikim" i druge.

 

 

Jedan od organizatora poručio je sa bine da se oni protive svemu što Tramp radi, da Trampova politika nije liderstvo, kao i da ostali političari ne bi trebalo da se ugledaju na američkog predsednika.

 

 

Podsetimo, Tramp bi trebalo da učestvuje u predstojećem NATO samitu koji će biti održan naredne nedelje, a očekuje se da će od ostalih partnera u Alijansi zatražiti veće budžetska izdvajanja za tu organizaciju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading