(VIDEO) Optuženi za napad nasrtao i na Trampovu: PIPKAO IVANKU U EMISIJI!

Autor:

Svet

06.07.2018

04:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki komičar Endi Dik, optužen ove nedelje da je na neprimeren način pipao mnoge žene, uključujući i jednu 17-godišnjakinju kojoj je strgao majicu i brus u emisiji i hvatao je za grudi, napastvovao je svojevremeno i ćerku aktuelnog šefa SAD Donalda Trampa Ivanku.

To se dogodilo 2007, kada su Dik i Ivanka zajedno gostovali u emisiji Džimija Kimela i kada je on iznenada počeo da je hvata za noge. Iznenađena ćerka, u to vreme samo biznismena i milijardera Trampa, samo se nasmejala, ali joj je, sudeći po izrazima lica, očigledno bilo veoma neprijatno. Nakon što je nekako uspela da se udalji od ruke komičara, njega je Kimel u šaljivom stilu izvukao iz studija za noge. Veruje se da je tada voditelj želeo da napravi foru kako bi skrenuo pažnju sa incidenta koji je lako mogao da preraste u ozbiljan skandal. Međutim, nije isključeno da bi to moglo da se dogodi sada kada je Dik optužen za najmanje dva neprimerena ponašanja, jer postoji mogućnost da se i Ivanka odluči na isti potez kao i druge napadnute žene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading