GLUMIO TARZANA, PA POGINIO: Udarila ga struja, kad se popeo na banderu

Autor: Republika

Svet

03.07.2018

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Kučera (38) iz Kikinde tragično je nastradao ispred svoje kuće posle pada sa gvozdene bandere, visoke više 12 metara, dok je u šali glumio Tarzana!

RepublikaFoto: pixabay.com

Poginuli mladić je pre nesreće pričao sa društvom ispred prodavnice, gde su se često okupljali, a onda je počeo da se penje na gvozdenu banderu koja se nalazi u blizini njegove kuće.

- Čula sam da je hteo da izigrava Tarzana. Nismo u momentu znali ni o kome je reč, ni šta se dešava, ali već je bilo kasno. Udarila ga je struja i samo je odskočio i pao na zemlju. Bilo je užasno. Hitna pomoć je odmah došla, ali lekari nisu mogli da mu pomognu - priča za „Alo!“ žena koja je bila očevidac tragedije.

Poznanik Igora Kučere kaže da su se lekari u kikindskoj bolnici pet dana borili da ga održe u životu.

- Stalno se izmotavao i to ga je koštalo glave. Kad je pao sa bandere, zadobio je otvorene prelome lobanje, a imao je i opekotine od struje. Jeziva scena nas je sve potresla, a boga smo molili samo da ostane živ. Posle nekoliko operacija, podlegao je povredama. Svi smo mnogo tužni zbog toga - kaže momak, koji je poznavao Igora.

"Večiti dečaci“, kako meštani ovog grada na severu Banata nazivaju ovakve momke, skupljali su se skoro svakodnevno na ćošku Jugovićeve ulice i Jovana Popovića, u blizini mesta nesreće. To im je bilo mesto sastanka, gde su se družili i pričali, ali nikada nije bilo smrtnog ishoda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading