(VIDEO) BRUTALNE OPTUŽBE RUSKIH NOVINA: "Ruskinje su ku*ve koje šire noge čim čuju STRANI JEZIK NAVIJAČA"

Autor: Republika

Svet

29.06.2018

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski kolumnista i psiholog Platon Besedin (32) našao se na udaru javnosti nakon izjave da se Ruskinje ponižavaju tražeći seks uoči Svetskog prvenstva sa stranim navijačima.

RepublikaFoto: youtube.com/News Leak
Ovako se Ruskinje igraju sa stranim navijačima

Moskovske novine "Moskovsky Komsomolets" koje su objavile Besedinove optužbe se suočavaju sa peticijom u kojoj se traži izvinjenje za kolumnu u kojoj su žene okarakterisane kao ku*ve.

On kaže da se na ovakav tekst odlučio zbog "pokvarenosti ruskih devojaka".

- Društvene mreže preplavljene su snimcima gde se i mlade i ne baš mlade Ruskinje ponašaju kao predozirane prostitutke sa malom društvenom odgovornošću. Takve stvari možemo videti u svim gradovima naše rodne zemlje koje su domaćini na SP. Mnoge se ponašaju kao ku*ve sa strancima - napisao je on.

 

 

U jednom snimku vidi se devojka koja navijaču iz Poljske pruža oralni seks dok njegovi drugovi gledaju.

- Nisu sve ovakve, ali neke crne ovce mogu da pokvare celo stado. Budimo iskreni, ima dosta takvih crnih ovci. Unutar ruskih lepotica krije se unutrašnja grešnost. Ako ne želimo da se slika Rusije povezuje sa vulgarnim ku*vama koje love strane žrtve, moramo odmah da postupimo ispravno. Jasno je da većina njih radi to za novac, a druge za šansu da se udaju - rekao je kolumnista.

On kaže da neke imaju seks sa navijačima samo zato što nisu iz Rusije.

- Agencije za poslovnu pratnju su morale da povećaju cene jer neke devojke spavaju sa strancima za džabe, samo zato što su iz stranih zemalja. Odgajili smo generaciju ku*vi koja širi noge čim čuju strani jezik - naglasio je psiholog.

Peticija u kojoj se traži izvinjenje od Besedinovih novina ima 6.500 pristalica. U njoj zahtevaju i krivično gonjenje novinara zbog govora mržnje i neprijateljstva prema Ruskinjama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading