KLINTONA VANBRAČNI SIN OPTUŽIO ZA LICEMERJE: Isplivali gresi iz mladosti bivšeg predsednika

Autor: Tanjug

Svet

20.06.2018

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Afroamerikanac Deni Vilijams (32), koji već duže vreme tvrdi da je vanbračni sin bivšeg američkog predsednika Bila Klintona, optužio je navodnog oca za licemerje jer je ovaj javno izrazio sažaljenje i empatiju prema deci migrantima koje nasilno odvajaju od roditelja, dok, s druge strane, odbija da prizna sopstveno dete.

RepublikaFoto: youtube.com/ The Alex Jones Channel
Liče: Deni Vilijams i Bil Klinton

Prema tvrdnjama Vilijamsa, Bil Klinton upoznao je njegovu majku Bobi En 1984. godine u glavnom gradu američke savezne države Arkanzas Litl Roku, gde je ona radila kao lokalna prostitutka dok je on bio guverner. Iz njihove afere, tokom koje su 13 puta imali seksualne odnose, rodio se i Deni, koji danas i sam ima petoro dece.

- Čovek koji sada javno sažaljeva migrante je u stvari isti onaj čovek koji se odrekao mene, svog rođenog sina - napisao je Deni Vilijams na Tviteru čestitajući svoj deci američki praznik Dan očeva. On se, međutim, tu nije zaustavio, već je skromno zatražio od navodnog oca Klintona da ga se ponekad seti.

- Ne tražim nikakvo saosećanje od njega niti materijalnu pomoć, samo ponekad poželim da me nisi zaboravio - napisao je Vilijams na Tviteru.

Vilijams: Čak i ako si me odbacio i prihvatio kao zakonito dete samo Čelsi, ja i dalje želim da ti zahvalim što si mi podario život

Vilijams se, međutim, u svojim učestalim porukama obrušio i na nekadašnju prvu damu SAD, a zatim i državnu sekretarku i Klintonovu ženu Hilari, koju je optužio da je Klintona otrgla od rođenog sina.

- Možda Hilari ima saosećanje prema deci migrantima, ali ona je bila ta koja je umešala prste da me razdvoji od oca Bila Klintona - napisao je Vilijams, a u tvitovima nije izostavio ni ćerku Klintonovih Čelsi.

On je, naime, izneo tvrdnje da je i Čelsi rođena kao vanbračno dete Hilari Klinton, koje je ona dobila sa advokatom Vebsterom Habelom, koji je u to vreme bio Hilarin kolega u jednoj pravničkoj firmi.

- Čak i ako si me odbacio i prihvatio kao zakonito dete samo Čelzi, ja i dalje želim da ti zahvalim što si mi podario život - Napisao je Vilijams.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading