ŠOKANTNO UPOZORENJE IZ PARLAMENTA ZA RUSKINJE: Nemojte da imate se*s sa stranim navijačima!

Autor: Tanjug

Svet

14.06.2018

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanica ruskog parlamenta iz redova komunista Tamara Vasiljeva Pletnjova (70), koja je ujedno i predsednica Komiteta za pitanja porodica, žena i dece ruske Dume, šokirala je mnoge savetom kako da se ovdašnje devojke ponašaju za vreme SP.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ruskinje upozorene da izbegavaju seks sa strancija koji su stigli u njihovu zemlju

Na društvenim mrežama se rasplamsala polemika, pa je i predstavnik Kremlja upozorio da se poštuje gostoprimstvo.

Pletnjova je pozvala građanke Rusije da ne ulaze u intimne odnose sa navijačima iz drugih zemalja, jer tako rizikuju da postanu samohrane majke. Pletnjova je podsetila na Olimpijske igre 1980. u Moskvi, posle kojih su mnoge žene ostale same sa decom.

U toj "lekciji o sklapanju brakova", Pletnjova je posavetovala devojke da se udaju za momke iz Rusije i da stvaraju dobre porodice i da žive u miru i slozi. 

Moskovski novinari su zamolili Putinovog pres-sekretara Dmitrija Peskova da prokomentariše izjavu Pletnjove koji je u četvrtak na fin način umirio zabrinutu poslanicu.

- Neka građanke Rusije same odluče kako će da kontaktiraju sa navijačima iz drugih zemalja. To su najbolje žene na svetu - kazao je Peskov.

On je upozorio da se obrati pažnja na donji deo "pasoša navijača" na kome piše "njet rasizmu", što karakteriše prazničnu atmosferu u Rusiji i odnos prema gostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading