(FOTO) Obećao da će mu kupiti luksuzan automobil: SIN SAHRANIO OCA U BMW-u!

Autor:

Svet

11.06.2018

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan Nigerijac sahranio je svog oca u potpuno novom BMW-u umesto sanduku, kako bi na onaj svet otišao sa stilom. Bogati sin, identifikovan samo kao Azubuke, izgubio je oca, kome je davno obećao da će jednog dana imati luksuzni automobil. Ispunio je obećanje, platio 66.000 dolara i u njega smestio mrtvog oca.

RepublikaFoto: facebook.com/NK Lite
Lavina komentara na nesvakidašnju sahranu

Kako prenosi "Dejli Mejl", neverovatna fotografija snimljena je tokom sahrane na lokalnom groblju u selu Ihiala na kojoj se vidi kako nekoliko ljudi spušta ogroman automobil u grob. Grobno mesto je za ovu priliku moralo da bude nešto većih dimenzija - šest metara.

Slika je vrlo brzo postala viralna na društvenim mrežama, a lokalni mediji prenose da je BMW bio opremljen satelitskom navigacijom kako bi "putniku" pomogao da pronađe put do bisernih vrata.

Bacio je novac, mogao je pametnije da ga iskoristi, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

 

 

- Kupi automobil za roditelje dok su živi ako si pun kao brod i sahrani ga u pristojnom sandukom, ali ovo je glupost i pokazivanje - prokomentarisao je Sifiso Ino Makhašila.

Ludost i sebičnost bez obzira što je novac njegov, napisao je Kalvin Diamen.

Slična situacija dogodila se 2015. kada je milijarder Enugu svoju majku sahranio u najnovijem modelu Hamera, dok je iste godine jedan Kinez na večni počinak otišao u svom omiljenom automobilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading