SLUČAJ "SKRIPALJ" ENGLEZE KOŠTAO 7,5 MILIONA FUNTI

Autor: Tanjug

Svet

04.06.2018

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajci iz 40 policijskih uprava u Engleskoj i Velsu vraćaju se svojim redovnim zadacima, tri meseca nakon što su priskočili u pomoć lokalnim vlastima radi odgovora na napad nervnim agensom na bivšeg ruskog kontrašpijuna Sergeja Skripalja, što je policiju koštalo 7,5 miliona funti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Skuplja dara nego mera: Sergej Skripalj

To je saopštila policijska uprava u Viltširu, koja je nadležna za engleski grad Solzberi, gde je 4. marta izveden napad na Skripalja i njegovu ćerku Juliju, prenosi AP.

Načelnik policije Angus Mekferson rekao je da oni ne bi mogli da se nose sa krizom nastalom nakon napada, da nije bilo 1.230 policajaca iz drugih uprava koji su pomogli, između ostalog, formirajući kordone širom grada.

Mekferson je naveo i da dodatne policijske snage više nisu potrebne, jer su neke dekontaminirane lokacije vraćene vlasnicima, dok je privatno obezbeđenje stacionirano na preostalim lokacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading