DA LI STE VIDELI OVO NEKAD? On je toliki monstrum da je na suđenju bio u KAVEZU!

Autor: Republika

Svet

31.05.2018

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni serijski ubica Džozef Džejms Dianđelo (72), koji je uhapšen zbog 12 ubistava i oko 50 silovanja u toku 1970-ih i 1980-ih godina, doveden je na poslednje suđenje u KAVEZU!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džozef Džejms Dianđelo doveden u kavezu na suđenje

Pre mesec dana, na poslednjem ročištu u Sakramentu, Dianđelo je sedeo u invalidskim kolicima jer mu nije bilo dobro, ali je zato u utorak stajao i to u kavezu, kao prava zver, kakva i jeste.

U vreme svojih krvavih pirova, bio je veren sa ženom čije je ime izgovarao dok je činio zločine.

On je zbog svojih zločina u oblasti Sakramenta dobio nekoliko nadimaka, a mediji su ga najčešće nazivali "Ubica iz Golden Stejta".

Ženu koja se predstavila kao Beverli, Dianđelo je silovao 1978. godine.

Ona je tada ispričala kako joj je on provalio u dom i silovao je, a nakon toga spustio glavu na jastuk pored nje i počeo da jeca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Mrzim te, mrzim te Boni! - vikao je on.

To ime "Boni" dugo je zbunjivalo istražitelje narednih 40 godina dok su tragali za ovim serijskim ubicom i silovateljem.

On je uhapšen tek pre mesec dana, a policija je u međuvremenu saznala da je on bio veren sa ženom po imenu Boni Džin Kolvel.

Istražitelji koji pokušavaju da utvrde motive ovog ubice, sada razmatraju teoriju da je upravo raskid te veridbe i njegovi kasniji loš brak bio okidač za njegovo nasilno ponašanje koje je eskaliralo do te mere da je počeo da provaljuje ljudima u kuće, siluje i ubija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prošlog meseca uživao u kolicima

Kada je Ubica iz Golden Stejta napadao parove, to je činio dok su bili us pavaćim sobama. On bi tada silovao žene i naterao njihove vezane muževe da bespomoćno slušaju njihove vriske.

Dianđelo i Boni Kolvel su išli na isti koledž, a njihova veridba je objavljena u listu "Obern žurnalu" krajem 1960-ih godina. Međutim, oni se nikad nisu venčali, a Dianđelo se 1973. godine oženio sa Šeron Hadl sa kojom je imao troje dece pre nego što su se razveli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading