(VIDEO) BIZARNA TV EMISIJA, JOŠ BIZARNIJE VENČANJE: Ruskom oligarhu deca izabrala ženu u rijalitiju

Autor:

Svet

28.05.2018

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petoro dece ruskog tajkuna Konstantina Šerbinina (55) izabralo je u specijalnom TV rijaliti-programu buduću suprugu za svog bogatog tatu, a pobedu je odnela Julija Svešnikova (29), za koju mediji navode da je bila upečatljiva po tome što nije imala novca ni da se prehrani.

RepublikaFoto: youtube.com/Rojas Aguirre
Mladoženja i mlada

Pomalo bizarna emisija nosila je naziv "Milioner za brak", a Šerbininovi naslednici uzrasta od 16 do 35 godina u njoj su zdušno radili na tome da, kako su naveli, ocu nađu šestu po redu, ali ujedno i poslednju partnerku. S obzirom na to da je izbor već pao, par je organizovao i gala venčanje, a britanski Dejli mejl sad navodi da ih čeka "vreo medeni mesec u još vrelijem Dubaiju".

Julija Svešnikova: Ničega se ne plašim, zato sam i došla u Moskvu praznih džepova. Zato sam sada pobednik

Tri godine ranije Julija je trbuhom za kruhom došla u Moskvu iz rodnog Habarovska u Sibiru i pokušavala da preživi kao organizator različitih događaja, dok je istovremeno i studirala. U jednom trenutku je odlučila da se prijavi za emisiju.

- Ničega se ne plašim, zato sam i došla u Moskvu praznih džepova. Malo je onih koji bi se usudili na to - rekla je Julija u intervjuu brojnim medijima nakon što ju je porodica Šerbinin proglasila pobednicom, a budući muž joj na ruku stavio verenički prsten od 42.000 evra.

- Evo ga moj prsten! Ja sam pobedila, ja sam pobednik - ponavljala je ona oduševljeno i otkrila da joj je budući suprug prvo rekao kako oseća da je iskrena i puna ljubavi.

42.000 evra košta prsten koji je Šerbinin poklonio Juliji

Inače, interesantno je da je najstarija oligarhova ćerka Tatjana (35), koja je starija i od njegove nove izabranice, jedina glasala za drugu kandidatkinju.

- Mislim da će mu Julija dosaditi - naglasila je Tatjana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading