Albanac izbo suprugu Dragicu NASRED ULICE U BEČU!

Autor: Republika

Svet

23.05.2018

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedeljni ručak bivših supružnika u bečkoj opštini Favoriten završio se u krvi. Albanac s Kosova Brahim R. (67) izbo je na ulici svoju suprugu Dragicu E. (59). On je na saslušanju priznao zločin, ali je tvrdio da nije hteo da je ubije, već da se sve dogodilo u afektu.

RepublikaFoto: youtube.com/OE24.TV
Mesto zločina

Brahim i Dragica su pokrenuli brakorazvodnu parnicu, a u nedelju je trebalo da se porodica okupi na ručku. Međutim, par se posvađao oko unuka, a rođaci su pokušali da smire situiaciju.

Dragica je tada poslala decu kod svoje majke, što je dodatno razbesnelo Brahima koji je napao suprugu kuhinjskim nožem. Žena je istrčala na ulicu gde je suprug sustigao i izbo na smrt, pred očima mnogih prolaznika.

Neki su čak pokušali da odbrane nesrećnu ženu, ali je pobesneli suprug izmasakrira ženu koja je ostala da ležina ulici u lokvi krvi. Ubica je tada pokušao da pobegne ali su ga građani sprečili u tome. On je u policiji izjavo da je samo hteo da preda dokumenta za razvod Dragici, i da nije hteo da je ubije.

Sin žrtve međutim ne veruje u to i tvrdi da je pretio njegovoj majci i da je već bio u zatvoru zbog ubistva. On je ispričao da su se Dragica i Brahim upoznali u jednom švajcarskom zatvoru i da su je svi odvraćali od veze sa njim, ali da se ona ipak udala za njega. Dragičin sin je rekao i da joj je muž stalno pretio i da je na kraju i ubio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading