"DAJANU SAM SREDILA, MEGAN, TI SI SLEDEĆA"

Autor:

Svet

21.05.2018

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji sa subotnjeg venčanja britanskog princa Harija i američke glumice Megan Markl ne prestaju da intrigiraju svetsku javnost, pa su tako i internet na račun te ceremonije preplavile mnoge šale i ironični komentari, kao i crni humor, a najbrutalniji je onaj vezan za fotografiju kraljice Elizabete II kako smrknutog pogleda posmatra novopečenu mladu.

Ono kad kuješ zaveru o udesu, ali se setiš da si tu ideju već iskoristio

Naime, mnogi su na društvenim mrežama prokomentarisali potencijalne kraljičine misli u tim trenucima i tako došli do komentara koji upućuje na kontroverznu smrt Harijeve majke princeze Dajane.

- Ono kad kuješ zaveru o saobraćajnoj nesreći, ali se setiš da si tu ideju već koristio jednom ranije - glasi jedna verzija komentara na urnebesni izraz lica vremešne kraljice kojim se aludira na jednu od teorija stradanja omiljene britanske princeze, po kojoj je njenu smrt i kobni udes u pariskom tunelu 1997. inscenirala lično Bakingemska palata.

Takvi komentari na internetu vezuju se za spekulacije da Elizabeta II navodno nije oduševljena unukovim izborom kako zbog toga što je Marklova Amerikanka, tako i zbog njenog afroameričkog porekla, činjenice da je bila udata, kao i da je donedavno, dok se nije verila za princa, bila glumica.

O novoj britanskoj princezi ne prestaju da se nižu najrazličitiji komentari, pa i onaj da je potomak Džeka Trboseka

Da je njena profesija zaista sporna, potvrđuje i to što je juče njena biografija, kao novog člana kraljevske porodice, osvanula na sajtu Bakingemske palate, ali bez reči o njenoj glumačkoj karijeri.

Osim toga, u biografiji, sasvim opravdano, nedostaje i pomalo nestvaran podatak koji je nedavno izneo Meganin rođak Džef Madžet, koji tvrdi da je njihova porodica povezana s čuvenim britanskim serijskim ubicom Džekom Trbosekom.

- CIA i britanske službe su istraživale slučaj i došle do podatka da je američki serijski ubica Herman Madžet, poznatiji kao Holms, dok je boravio u Londonu 1988. radeći kao doktor, ubio pet žena - ispričao je Madžet.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading