SKANDAL! KO ĆE PRINCEZU OTPRATITI DO OLTARA: Otac Megan Markl NE DOLAZI na venčanje?

Autor: Tanjug

Svet

15.05.2018

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanska kraljevska palata nije potvrdila, ali ni negirala da li će otac Megan Markl prisustvovati venčanju u subotu, odnosno da li će do oltara dopratiti verenicu britanskog princa Harija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Skandali se ređaju do samog venčanja...

Do venčanja je ostalo pet dana, a američki magazin TMZ objavio je da Tomas Markl neće prisustvovati venčanju nakon što je otkriveno da je snimao fotografije pripreme venčanja za jednu paparaco fotografsku agenciju. 

Isti list pisao je i da je Tomas Markl pre šest dana doživeo srčani udar zbog koga neće doći na venčanje, kao i da je on sam rekao da neće doći da ne bi sramotio svoju ćerku ili kraljevsku porodicu. 

Povodom svega toga oglasila se i Kensington palata, koja je saopštila da princ Hari i njegova verenica Megan Markl mole javnost za razumevanje i poštovanje. 

RepublikaFoto: instagram.com/meghan_markle
Buduća princeza uveliko na meti kritika

- Ovo je veoma ličan trenutak za gospođicu Markl u danima pre venčanja. Ona i princ Hari ponovo traže razumevanje i poštovanje i za gospodina Markla u ovoj teškoj situaciji -  navodi se u saopštenju iz Kensingtom palate, prenosi Rojters. 

Kako se navodi, portparol kraljevske palate nije negirao niti potvrdio da li će otac Megan Markl prisustvovati venčanju, odnosno da li će dopratiti ćerku do oltara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading