(HIT VIDEO) MEDVEDEV STAJL: Pogledajte kako đuska premijer Rusije

Autor: Republika

Svet

25.04.2018

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako ko iole prati međunarodnu politiku, naročito politiku Ruske Federacije mogao je da primeti da Rusi baš retko izlaze iz zacrtanih šablona, a na fotografija zvaničnih i nezvaničnih susreta najčešče su "smrtno ozbiljni" i uvek u skladu sa diplomatskim protokolima. Da ovo pravilo ima izuzetaka, jasno pokazuje snimak ruskog premijera koji je rešio da pokaže igračko umeće na kome bi mu mnogi pozavideli.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pokazao igračko umeće: Dmitri Medvedev

Naime, na Instagram profilu "putin_info_official", objavljen je video snimak ruskog premijera kako đuska uz muziku koja je najsličnija onoj koja se u Srbiji slušala po klubovima devedesetih godina, a čiji su reprezenti Mobi Dik, Doktori Igi, Di Monk, Bit Strit, da pomenemo samo neke.

Korak levo, korak desno - tako bi približno mogao da se opiše "Medvedev stajl", koji će bez sumnje ostati patentiran u svetskim okvirima.

Svako prepričavanje igračkog umeća ruskog premijera, međutim, sasvim je uzaludan posao, pa zato pogledajte video i ne pokušavajte ovo kod kuće.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading