U OVE ŽENE NIKO NIJE VEROVAO - A PROMENILE SU SVET!

Autor:

Svet

25.04.2018

04:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko smo samo puta dopustili da nas nečije mišljenje o nama samima toliko pogodi da odustanemo od zacrtanog cilja? Previše, zar ne? I ove žene su mogle da se slome pod pritiskom, ali su gurale dalje i postigle još veći uspeh od onog koji su sanjale. Ljubav prema pevanju, modi, pisanju za njih je bila jača nego nevažne reči nekog demotivatora. One su super, one su nam inspiracija.

RepublikaFoto: pixabay.com
Bez ovih žena svet ne bi bio isti

Dž. K. Roulig

Autorka sa najprodavanijim knjigama u istoriji nekada je živela od socijalne pomoći i borila se da prehrani ćerku. Prvi roman o malom čarobnjaku Hari Poteru pisala je u edinburškim kafićima, a kada ga je napokon dovršila, odbilo ju je čak 12 izdavača. No, nije odustala i sada živi sve svoje snove i ne mora da brine hoće li uspeti da plati struju i vodu.

Triša Zorn

Triša je paraolimpijska plivačica s osvojenih 55 olimpijskih medalja. Slepa je od rođenja i zbog toga su joj stalno govorili da nema šanse da se uspešno bavi plivanjem. Dokazala im je da njen hendikep zapravo ne znači ništa na putu do ostvarivanja snova.

Iskra Lorens

Jedna od najpoznatijih plus size modela kao tinejdžerica je patila od poremećaja u ishrani jer je želelala da se probije u zahtevnoj modnoj industriji. Mislila je da će je mršavost učiniti srećnom i uspešnom, dok nije shvatila da treba da voli svoje telo, a ne da ga muči. Sada ne dozvoljava da joj drugi određuju kako će izgledati, a na sve negativne komentare samo odmahne glavom. I rastura.

Elen Dedženeris

Simpatična komičarka, glumica i televizijska voditeljka je 1997. priznala da je lezbejka, što je skoro uništilo njenu karijeru. Ali, znate šta? Neuspeh joj je doneo samo još veći uspeh. Ima sopstveni šou, udata je za glumicu i svoju ljubav Poršu de Rosi i živi punim plućima.

Šakira

U životu će uvek postojati ljudi koji će nam govoriti da nešto ne možemo, a tako su govorili i Šakiri. Profesor muzičkog nije hteo da je primi u školski hor jer je smatrao da ima prejak glas i peva kao koza. Mogla je da odustane i nikada više ne zapeva, ali danas od pevanja zarađuje milijarde i ono što je najvažnije – ostvarila je ono što je oduvek želela. Na kraju, nije važan novac, nego ljubav prema onome što radite i to će vas uvek gurnuti napred.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading