PORNO-ENCIKLOPEDIJA ZA MALIŠANE: Da li biste pustili vaše dete da se OVAKO edukuje o SEKSU?

Autor: alo.rs, Republika

Svet

24.04.2018

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Knjiga za decu koja opisuje polni odnos kao "slagalicu" u kojoj obe strane imaju "leptiriće i uzbuđenje, uz ljubav" podelila je roditelje, među kojimaj je mnogo onih koji misle da je seks predetaljno opisan.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ovakav udžbenik podelio roditelje

Knjiga "Neverovatna istinita priča o tome kako nastaju bebe" Fione Katauskas može se pronaći na policama u martu, a cena je 12 dolara.

Kako je i opisano ova knjiga detaljno opisuje seks. Dok neki smatraju da je knjiga izuzetno neprikladna, drugi tvrde da se pridržava činjenica.

Knjiga počinje opisom seksa i nastankom beba, a pored teksta je slika golog muškarca i žene koji leže zajedno i gledaju se u oči.

Potom sledi detaljan opis koji dovodi do spajanja spermatozoida i jajne ćelije. Naglašava se i važnost predigre, a tu je i "crtež sa polnim organima u akciji".

"Pustite decu da budu deca, biće vremena za ovo", "šta je pogrešno sa današnjim svetom", "ako ne želite da je kupite, nemojte", samo su neki od komentara.

Nakon silnih komentara koji su i za i protiv, oglasila se i autorka knjige.

- Mnogi moji prijatelji muče se sa istim brigama kad traže dobru knjigu koja će objasniti seks njihovoj deci. Zato sam odlučila da je sama napišem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading