(VIDEO) UZNEMIRUJUĆE: Novinar ubijen u uživo prenosu!

Autor: telegraf.rs

Svet

22.04.2018

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikaragvanski novinar ubijen je tokom javljanja uživo sa nasilnih protesta protiv vlade, preneli su u subotu uveče tamošnji mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Muškarac, identifikovan u medijima kao Angel Gahona, javljao se uživo iz priobalnog grada Bluefieldsa na jugu zemlje kad se čuo pucanj i on je pao na zemlju krvareći iz glave, pokazuju snimci.

Gahona je opisivao uništeni bankomat dok ga je snimao mobilnim telefonom, a kamerman je snimao iza njega. Prema lokalnom listu El Nuevo Diario on je događaje prenosio uživo na Fejsbuku.

Pucanj je prekinuo njegovo javljanje i Gahona je pao niz stepenice ispred zgrade. Dok je ležao, ljudi su izvikivali njegovo ime i pojurili u pomoć, pokazuje snimak.

NE ZNA SE KOJE PUCAO NA NJEGA

Prema nikaragvanskim medijima Gahona, lokalni novinar, preminuo je od zadobijenih povreda, prenosi Index.hr.

Nije jasno ko je pucao u njega. Nikaragvanski list La Prensa navodi da su na tom mestu naoružani bili jedino policija i grupe koje se bore protiv demontranata koji su ustali protiv planova vlasti da smanje penzije i radna prava.

Do subote je u protestima koji traju nedelju dana poginulo najmanje šest osoba.

Pogledajte video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading