DAJ ČOVEKU VLAST DA VIDIŠ KAKAV JE: Ovaj Trampov tvit od pre 5 godina to i dokazuje

Autor: Republika

Svet

14.04.2018

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

SAD je noćas u udruženom napadu sa Francuskom i Velikom Britanijom ispalila preko 100 projektla na Damask i okolinu. Združeni poduhvat opravdan je upotrebom hemijskog oružja, za koje još nije utvrđeno da je maslo Bašara el Asada.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Svet je sada pred važnom odlukom, budući da je Putin zatražio hitnu sednicu Ujedinjenih nacija, a kakve će poteze bivši trgovac nekretninama dalje praviti, ostaje da vidimo. 

Zanimljivo je da do pre samo nekoliko godina, dok je Tramp bio biznismen bez velikih političkih ambicija, a Barak Obama predsednik SAD, sadašnji predsednik je oštro kritikovao tadašnjeg predsednika, stavom da bi napad na Siriju i nevine civile, bio mnogo loš potez SAD.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Impotenca je cudo

14.04.2018 13:18

Kako koji Americki predsednik postane impotentan, ili padne u seksualne afere, tako svet nagrebusi. Ako neznate koji od njih je izgubio seksualnu moc vi pratite sta cine. Svaki od njih je svoje seksualne probleme resavao ratom protiv malih i nevinih. Klinton se istresao nad Srbima, Trump se istresa nad Sirijcima, lista je preduga da bi nabrajao.