NIŠTA NE PREPUŠTAJU SLUČAJU: Ruski brodovi i podmornice prate američke

Autor: Tanjug

Svet

13.04.2018

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski borbeni brodovi i podmornice posmatraju i prate američke i NATO brodove u Istočnom Mediteranu, naveli su vojni diplomatski izvori, prenosi TAS.

RepublikaFoto: youtube.com/ CNN
Foto: Ilustracija

- Ratni brodovi i podmornice ruske mornarice sa bliske udaljenosti prate američke i NATO borbene brodove i podmornice u istočnom delu Mediterana - naveo je izvor na koji se poziva ruska agencija.

Prethodno je AP javio da je Američka mornarica približila još jedan brod naoružan raketama "tomahavk" u zonu operacija, dok predsednik Tramp i njegov tim za nacionalnu bezbednost razmatra obim i tajming očekivanog vojnog napada na Siriju, javlja AP.

Stejt Department je u međuvremenu saopštio da SAD imaju dokaz "veoma visokog nivoa uverljivosti" da je sirijska vlada izvela nedavni hemijski napad u Dumi, ali još uvek radi na identifikovanju mešavine hemikalija koje su upotrebljene u napadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading