BOLESTAN RODITELJ: Otac naterao ljubavnicu da SILUJE njegovog autističnog sina - jer je mislio da je GEJ!

Autor: telegraf.rs, Republika

Svet

03.04.2018

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Šon Kol (29) i njegova devojka Kadeijah Mur uhapšeni su zbog silovanja jedanaestogodišnjeg autističnog Šonovog sina u Alabami. Oni su na saslušanju rekli da su ovo uradili jer su se plašili da je dečak gej.

RepublikaFoto: pixabay.com
Stravičan zločin

Dečak je bio kod svog oca kada ga je Šon zatekao u kompromitujućoj situaciji sa drugim dečakom. Otac je tad naterao svoju devojku Mur, koja ima 20 godina, da ima seksualne odnose sa dečakom, a oboje su prisilili autističnog dečaka da pristane na odnose sa devojkom svog oca.

- Šon je očigledno bio zabrinut da njegov sin ne postane gej. Ne postoj dokaz da je dečak seksualno privlačio oca ili da on ima takvu naklonost ka deci uopšte - izjavio je pomoćnik okružnog tužioca

Kada se dečak vratio u Džordžiiju, gde je živeo sa svojom majkom, počeo je da postavlja piitanja o seksu, piše Miror. Majka je počela da sumnja da nešto nije u redu i naterala je dečaka da joj ispriča šta se dogodilo. Odmah je obavestila policiju o strašnom događaju.

Kadeijah Mur nije se pojavila na poslednjem saslušanju zbog čega je izdat nalog za njeno hapšenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading