IZBORI U CRNOJ GORI: Albanci tradicionalno uz Mila, Knežević iz zatvora podržava Bojanića

Autor: Tanjug

Svet

23.03.2018

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Demokratska partija Albanaca u Crnoj Gori saopštila je da podržava kandidata DPS Mila Đukanovića na izborima za predsednika 15. aprila.

Podržali ga Albanci: Milo Đukanović

Kako se navodi u saopštenju koje prenose mediji u Crnoj Gori, Đukanović je njihov stari koalicioni partner.

- Uvereni smo da je on personalno garancija evroatlanskih integracija, dobrih odnosa u regionu i multietničke demokratije u Crnoj Gori - smatraju u DPA Crne Gore.

Na drugoj strani, jedan od lidera opozicionog crnogorskog Demokratskog fronta, Milan Knežević, ujedno i predsednik Demokratske narodne partije, koji je na odsluženju zatvorske kazne u Spužu, aktivno podržava predsedničkog kandidata najvećeg dela opozicije Mladena Bojanića.


- Četvrti je dan od kad se Knežević dobrovoljno javio da odsluži četvoromesečnu kaznu koja ne postoji. Čitav proces je montiran, a iza njega stoji lično Milo Đukanović - kazao je Kneževićev kolega iz DF-a Predrag Bulatović, prenose crnogorski mediji, i još dodao:
RepublikaFoto: youtube.com/Sladjana Djukanovic
Oglasio se iz zatvora: MIlan Knežević

- Njegov odlazak snažan je zamajac kampanji Bojanića. Milan Knežević je ulazeći u Spuž bio dostojanstven, hrabar i raspoložen. Njegova poruka jeste da sada još snažnije podržava Mladena Bojanića - izjavio je Bulatović na konferencije za medije.

Mladen Bojanić je nezavisni nestranački kandidat koga je predložio i podržao najveći deo opozicionih stranaka. 

Njegovu kandidaturu su do sad podržali DF, GP "URA", Demokratska, SNP i UCG.


Kandidat vlasti na izborima za predsednika biće lider DPS Milo Đukanović.

Predsednički izbori, treći od sticanja nezavisnosti 2006., a ukupno sedmi od uvođenja višestranačja u Crnoj Gori, održavaju se 15. aprila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading