EVO ŠTA SU MU RADILE: Ispovest frajera koji je na sponzoruše dao 100.000 DOLARA!

Autor:

Svet

23.03.2018

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kameron se poslednje tri i po godine viđa se sa devojkama koje su zbog novca spremne na neobaveznu vezu. Razveden je već deset godina i, kako kaže, nema vremena za tradicionalne odnose, pa mu ovo pruža određenu fleksibilnost.

RepublikaFoto: pixabay.com
Biznismen sa fetišima

- Često putujem, a odnos koji ne traži puno truda je idealan za mene. U proseku se devojka i ja viđamo jednom nedeljno, a nekad i dva puta mesečno. Moja porodica ne zna za ovo. Svesni su da sam pre imao takvu devojku, kao i "prijateljice koje su bile mnogo mlađe od mene". Najviše ih je brinulo šta će biti ako se venčamo i razvedemo, hoće li otići sa polovinom moje imovine - priča ovaj muškarac.

On je aktivan na sajtu na kome se nalaze sponzori i sponzoruše i dnevno dobije oko 15 poruka. Od toga izabere četiri devojke nakon što prouči istraži profile.

- Mene zanimaju devojke s fakultetom, odnosno one koje sad studiraju ili su završile fakultet. Lakše mi je da komuniciram sa ženama koje imaju svoje stavove ili se suprotstavljaju mojim stavovima. Nakon nekoliko dana dopisivanja tražim broj telefona. Nakon toga, oni se dogovore koliko puta da se viđaju i koliko je on spreman da plati - kaže i nastavlja:

RepublikaFoto: pixabay.com

- Na prvom sastanku daću joj poklon i novac ako je imala neke putne troškove kako bi se ona osećala prijatno i kako veče ne bi bilo potpuni promašaj, ako zaključimo da nismo kompatibilni. Brojne devojke odlučuju se na ovakav odnos zbog novčanih problema i osećam da je poklon znak da cenim vreme koje je utrošila na mene. Seks se spominje tek ako se nađemo i samo ako se uklapa u razgovor - opisuje Kameron. Kako kaže, njemu takvi odnosi odgovaraju, a plaćanje devojkama je pošteno. Mesečno sponzoruši daje 4000 dolara, u tu cenu nisu uključeni pokloni.

- Pokloni su spontani, poput avionske karte za Novi Zeland gde živi njen bolesni otac, nove haljine i cipela za odlazak na operu, vaučera za večeru sa prijateljima koji dolaze za vikend i tako dalje. Do sada sam na devojke potrošio 110.000 dolara - rekao je. Najskuplji poklon koji je dao nekoj devojci bio je automobil koji je poklonio onoj s kojom je bio 18 meseci.

- Ne mislim da iskorišćavam te mlade žene, između nas postoji snažna dinamika. Te devojke su inteligentne, atraktivne i neverovatne, a ja imam resurse. To su oružja koja oboje možemo koristiti po želji i nešto što ne bismo zloupotrebljavali. Smatram da je to vrlo zdrava alternativa tradicionalnim vezama, često bez tipičnih zahteva iz brakova ili veza. Postoji i krajnja tačka koja je vrlo jasna svim stranama i omogućava prijateljske raskide i kasnije dugoročno prijateljstvo - tvrdi on.

RepublikaFoto: pixabay.com

Svestan je da postoje oni koji misle da je taj odnos jednak prostituciji, ali naglašava da je prostitucija čista transakcija, bez emocija i prijateljstva. Ovi odnosi su dugoročni, barem za njega.

- U proseku, seks se događa na svakom drugom sastanku, zavisi od toga kakvi su nam planovi. Ako želimo da radimo nešto drugo, nećemo imati odnos. Slično je tradicionalnom odnosu - kaže Kameron. U principu se viđa samo s jednom devojkom, jer mu ne ide "emocionalni multitasking", a veze su mu uvek duže od šest meseci.

- Ovaj odnos ne pruža vam ni više ni manje ispunjenja od braka. Sve ima svoje prednosti i mane. Dobar brak donosi partnera za ceo život, a sponzorski odnos ima svoj životni vek. Granice su jasno definisane, poštujemo privatnost jedno drugog. Ne viđamo se s drugim ljudima, ali volimo da budemo i razdvojeni. Drago nam je da vidimo ono drugo, tako da ponekad mislim da je identično običnoj vezi - kaže ovaj muškarac.

- Ne smatram da je prostitucija nemoralna ili loša, ali mislim da je prilično ograničavajuća. Ono što tražim je mnogo sadržajnije - zaključuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading