LAVROV: UMEŠALI SMO SE U VREME U JAPANU

Autor: sputniknews.com, Republika

Svet

21.03.2018

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov se na sastanku sa japanskim kolegom Tarom Konom našalio u vezi sa mešanjem Rusije na vremenske prilike u Japanu, napisala je na svojoj stranici na Fejsbuku portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergei Lavrov i Taro Kono

U sredu je u glavnom gradu Japana počeo da pada sneg. Ovako ga, prema japanskim merilima, krajem marta, odavno nije bilo u zemlji.

Zaharova je napisala da je na početku radnog ručka japanski ministar primetio da je ruska delegacija "donela" sneg u Japan.

RepublikaFoto: facebook.com/Maria Zakharova

- Pošto se nismo mešali u vaše izbore, odlučili smo da se mešamo u vreme -  našalio se ruski ministar i fotografisao sneg.

Zaharova je takođe napisala da je Lavrov, kome je danas rođendan, od svog japanskog kolege dobio tortu u obliku fudbalske lopte.

Ruski ministar se odužio poklonivši svom kolegi zvaničnu loptu Svetskog prvenstva u fudbalu koje će se održati u Rusiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading