Metla američkog lidera radi u Beloj kući, ali i u familiji: TRAMP OTERAO I SNAJU?!

Autor:

Svet

16.03.2018

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki predsednik Donald Tramp odlučio je, kako se čini, da osim čistke u administraciji sprovede "veliko sređivanje" i u krugu familije, budući da je najnovija žrtva "metle" snaja Vanesa (40), koja je 12 godina u braku s njegovim najstarijim sinom Donaldom Trampom Džuniorom (40).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

Tako je iz Amerike u petak svetom odjeknula još jedna ekskluzivna vest kako najstarijeg naslednika Tramp porodice supruga ostavlja jer ne može više da trpi pritiske njegovog oca, ali i stalno odsustvo muža. To joj, kako su istakli izvori bliski porodici, posebno teško pada jer sa Džuniorom ima petoro dece, koja maltene i ne viđaju oca.

Vanesina prijateljica: Imala sam osećaj da je želela da bude van svega toga, daleko od predsednika, a i osećala je da je on smatra nepodobnom za porodicu

- Uvek ćemo imati ogromno poštovanje jedno za drugo i naše porodice. Imamo petoro divne dece i oni ostaju naš najveći prioritet - navedeno je u zajedničkom saopštenju Trampovih, nakon čega je Njujork post izvestio da će do razvoda doći uskoro.

Taj zaključak izveden je nakon što je otkriveno da je Vanesa još u četvrtak popunila papire za razvod, a i nekoliko njenih bliskih prijatelja je potvrdilo da par već neko vreme ne funkcioniše.

- On nikada nije tu i to je za nju postalo nepodnošljivo. Mislila je da će izdržati do kraja Trampovog mandata kako ne bi privlačila pažnju, ali joj je sve to u vezi sa predsednikovanjem postalo nepodnošljivo - rekla je bliska Vanesina prijateljica koja nije želela da mediji otkriju njen identitet.

Oni postali prošlost samo u martu
- Houp Hiks, direktorka za komunikacije Bele kuće - podnela ostavku 1. marta
- Geri Kon, glavni savetnik za ekonomiju - 7. marta dobio otkaz
- Reks Tilerson, državni sekretar - 13. marta smenjen
*za malo više od godinu dana trajanja mandata Tramp smenio oko 15 svojih najbliskijih saradnika

Osim toga, obelodanila je i kako je Džuniorova žena, inače bivša američka manekenka, često imala utisak kao da njen muž nije isti otkad mu je otac ušao u Belu kuću. Takođe, u poslednje vreme nije prisustvovala nijednoj večeri koju su organizovali Tramp i Melanija, uključujući i novogodišnju gala večeru, što je primećeno kao veoma neobičan potez, posebno zbog činjenice da je te večeri Džunioru bio i rođendan.

- Imala sam osećaj da je želela da bude van svega toga, daleko od predsednika, a i osećala je da je on smatra nepodobnom za porodicu - istakla je prijateljica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading