TRAMP: Idemo na Mars, biće rata u svemiru

Autor: Tanjug

Svet

13.03.2018

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da će možda jednog dana postojati američke "svemirske snage" koje će se boriti rame uz rame s avijacijom, kopnenim trupama i drugim rodovima vojske SAD, najavljujući odlazak ljudi na Mars kao nešto što će biti "vrlo skoro" i što se ne bi dogodilo da je 2016. na predsedničkim izborima pobedila Hilari Klinton.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

AP prenosi da je Tramp u obraćanju marincima i drugim vojnicima u vazduhoplovnoj bazi "Miramar" u San Dijegu govorio o ulaganjima njegove administracije u istraživanja svemira, kazavši da svemir postaje "područje u kojem je moguće ratovanje".

Navodi se da je Tramp kazao da je ideja o svemirskim snagama započela kao spontani komentar, ali da je on odlučio da je to sjajna ideja.


- Vrlo skoro idemo na Mars. Ne biste išli na Mars da je moja protivnica (Hilari Klinton) pobedila, to da vam kažem. Ne biste o tome ni razmisljali - rekao je američki predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miona

14.03.2018 09:30

Idite na Mars i povedite svoj narod da ostatak sveta odahne od vasih ratova!