(VIDEO) GOLOTINJOM OSVAJAJU IZBORE: Sočnim spotovima mame Ruse na izbore

Autor: b92, Republika

Svet

13.03.2018

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Provokativna fotografija žene regionalnog zamenika okružena nagim modelima predstavlja najnoviji potez kako bi se Rusi podstakli da izađu na predsedničke izbore u nedelju.

RepublikaFoto: youtube.com/maxim russia

Na slici koja je privukla pažnju medija, Julija Djaltova pozira u društvu osam golih modela, čija naga tela natkriva natpis na kojem piše: "Mi idemo na izbore“. 

Na fotografiji koja je objavljena na društvenim mrežama pisalo je "Vidimo se na glasačkim mestima“. 

Julija je supruga Aleksandra Djaltova, predsednika partije Ujedinjena Rusija i vladajućeg poslanika u lokalnoj skupštini Arkhangelska. 

RepublikaFoto: youtube.com/maxim russia


- Sve ove žene su drugačije, bave se različitim poslovima – jedna je inženjer, druga profesorka, treća fitnes instruktorka. Želele smo da učinimo ovaj svet malo lepšim i našu zemlju boljom i pokazale smo da različiti tipovi ljudi treba da budu zainteresovani za budućnost - rekla je Djaltova novinarima objašnjavajući da njen suprug nije ljubomoran niti posramljen zbog ovakvog poteza.

 

 

Ovo nije prva u niz u provokativnih kampanja. Nedavno se pojavila i serija stikera koju je objavio magazin „Maksim“ za aplikacije za čet u kojoj žene na provokativan način zavode muškarce i podstiču ih da izađu na glasanje. Takođe, rusko izdanje magazina objavilo je foto-set provokativnih modela koje odlaze na izbore. Pogledajte video.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading