(VIDEO) ČETVORO POGINULO U EKSPLOZIJI U LESTERU!

Autor: Tanjug

Svet

26.02.2018

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Lesteru saopštila je danas da su u eksploziji u tom gradu poginule četiri osobe, dok se njih četvoro nalazi u bolnici, javlja Rojters.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mesto eksplozije u Lesteru

Kako je agencija prethodno prenela, britanska policija saopštila je da za sada nema naznaka da je ta eksplozija, u kojoj su sinoć izgoreli mini market i jedan dom, povezana sa terorizmom.

Britanski mediji su preneli da su četiri osobe prebačene u bolnicu u kritičnom stanju nakon eksplozije u Lesteru.

U saopštenju objavljenom na Tviter nalogu lokalnih policijskih snaga navodi se da će incident biti predmet zajedničke istrage s vatrogasnom službom. 

- U ovoj fazi, nema naznaka da je povezan s terorizmom - ističe se u saopštenju. 

Portparol vatrogasne službe u Lesteru kazao je da je na terenu šest vatrogasnih vozila i da se pretražuje teren, ističući da je "za sada nepoznato da li ima još povređenih ili zarobljenih osoba" preneo je britanski Skaj njus.

U pretrazi terena učestvuju i specijalne jedinice sa psima tragačima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Kako je rekao, jedna od zgrada koja je stradala u eksploziji bila je dvoetažna sa adaptiranim potkrovljem i samo se srušila, kao i da se za sada ne zna uzrok eksplozije.

Skaj njus je preneo da se eksplozija dogodila oko 19 sati po lokalnom vremenu na Hinkli Roudu u Lesteru, kao i da je lokalno stanovništvo izjavilo da je eksplozija bila ogromna.

 

 

Britanska policija eksploziju je nazvala "velikim incidentom" u kome su "u potpunosti izgoreli jedan mini market i kuća", preneo je Rojters.

Slike o incidentu pojavile su se i na društvenim mrežama, na kojima se vidi ogroman plamen.

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading