(VIDEO) TUČA USRED EMISIJE, ništa novo za ruski svet

Autor:

Svet

24.02.2018

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuča na ruskoj televiziji nije ništa novo. Novo je da je žestoka borba nastala, samo zato što je voditelj hteo politikologa da uhvati za rame.

RepublikaFoto: youtube.com/ NTV
Ukrajinac se toliko iznervirao zbog voditelja da je ceo studio podigao na kuke i motike

U političkoj emisiji na ruskoj televiziji NTV izbila je tuča uživo u direktnom programu. Fizički su se obračunali ukrajinski politički komentator i voditelj emisije.

Do sukoba, prvo verbalnog, a potom i fizičkog, došlo je nakon rasprave o situaciji u istočnoj Ukrajini.

Prvo je verbalni ''rat'' počeo između ukrajinskog politikologa Dmitrija Suvorova i gosta, nemačkog političara Andreasa Maurera.

Maurer je naveo da su napadi koji traju na istoku Ukrajine, u Donbasu, odneli živote 200 dece. Suvorov je to demantovao i tražio relevantne fotografije kao dokaze.

U nameri da smiri Suvorova, voditelj Andrej Norkin pokušao je da ga uhvati za rame, na šta je Ukrajinac žestoko reagovao, pa je nastala tuča u kojoj je učestvovalo nekoliko ljudi, prenosi avaz.ba.

- Čitam mnogo komentara o tome kako su me pretukli, navodno. Smešno je kad čitam navode da je Norkin prebio Suvorova, jasno se vidi da je on krenuo ka meni i napao me, i da sam ja krenuo u kontranapad, ali su me sprečili. Nekoliko ljudi protiv jednog - tipičan ruski svet. Ne mogu da kažem da sam pobedio, ali nisam ni izgubio - napisao je Suvorov na Fejsbuku.

Vojni sukob u Ukrajini počeo je još 2014, a u februaru 2015. sukobljene strane potpisale su Minski sporazum, ali situacija je i dalje pod tenzijama, s obzirom na to da obe strane optužuju jedna drugu za kršenje primirja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading