KOME SE TO OBRAĆA KARDINAL? Slatko pajki draga, volim te!

Autor:

Svet

24.02.2018

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Slatko pajki draga, volim te". Tako je glasio tvit koji je poslao kardinal Džozef Tobin i koji je izazvao pravu buru čim se pojavio, jer niko nije znao da li se kardinal obraća svojoj ljubavnici ili detetu.

Tvit je vrlo brzo obrisan, a to je dodatno pobudilo pitanja vezana za sadržaj, kome se to obraća nadbiskup Nevarka u američkoj saveznoj državi Nju Džersi, koji je postao kardinal prošle godine. I da li je to još jedan slučaj u kojem je papa Franja na položaj postavio sveštenika koji izaziva zgražavanje.

A onda se oglasio Tobinov portparol Džim Gudnes, i srušio u vodu sve zločeste i potkopavajuće scenarije. Rekao je kako je poruka bila upućena jednoj od kardinalovih sestara, a ima ih osam i sve su mlađe od njega, prenosi "Jutarnji".

Ali, nije odgovorio na pitanje kako je Tobin s njima komunicirao pre i zašto je ovaj put upotrebio Tviter na kojem se retko javlja, prenosi AP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading