POKUŠALA KOMBIJEM DA ULETI U BELU KUĆU!

Autor: Tanjug

Svet

24.02.2018

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka tajna služba saopštila je da je žena, koja se belim kombijem namerno zaletela u zaštitnu ogradu Bele kuće, ali je nije probila, uhapšena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ova žena je i ranije imala "susrete" sa policijom u blizini Bele kuće

Američka tajna služba saopštila je da je uhapšena žena, koja se belim kombijem namerno zaletela u zaštitnu ogradu Bele kuće, ali je nije probila.

 

Tokom incidenta nije došlo do pucnjave i niko od pripadnika policije nije povređen, navodi se u saopštenju.


Kako se dodaje, 35-godišnja žena iz La Verna, u državi Tenesi, već je ranije imala "susrete" sa policijom u blizini Bele kuće, čije su posledice bila "brojna hapšenja za razne krivične prekršaje", prenosi Rojters. 

U saopštenju se ne navodi ime uhapšene žene. 

Bela kuća je privremeno bila delimično zatvorena posle incidenta, koji se dogodio ubrzo nakon sastanka američkog predsednika Donalda Trampa i australijskog premijera Malkom Turnbula, koji se i dalje nalazio u Beloj kući. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Tramp je na Tviteru zahvalio tajnoj službi na dobro urađenom poslu. 


Si-En-En navodi, pozivajući se na neimenovane izvore iz policije, da incident nije bio usperen protiv Trampa niti bilo koga u Beloj kući, već da se verovatno radi o osobi s mentalnim problemima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading