Zakupio reklamu na "Superboulu", da bi Tramp video kako je IZGUBIO ĆERKU!

Autor: Republika

Svet

06.02.2018

05:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiv Ejmers je izgubio ćerku (17) koja je poginula u saobraćajnoj nesreći u Tenesiju. Utvrđeno je da je poginula zbog neispravne zaštitne ograde. Budući da takvih modela u SAD ima još 14.000, Stiv je zakupio prostor za reklamu u vreme "Superboula" kako bi ukazao na opasnost i u nadi da će reklamu videti i sam predsednik Donald Tramp.

Foto: youtube.com/CBS This Morning
Hana stradala zbog zaštitne ograde

Hana je poginula 2016. godine. Umesto da se ograda povuče ona je probila vrata i pogodila devojku u glavu i u prsa. Umrla je na mestu.

CBS piše da tinejdžerka nije jedina žrtva te signalizacije. Tenesi i deset drugih američkih saveznih država žele da sklone spornu signalizaciju i neke su već počeli da uklanjaju. 

- Država nije ništa preduzela. Jedno je izgubiti dete u saobraćajnoj nesreći u kojoj ništa nisi mogao da uradiš, a drugo kad ti dete pogine zbog neispravne signalizacije, a ministarstvo saobraćaja ne napravi baš ništa - kaže Stiv. 

Za 1.000 dolara kupio je reklamu u vreme utakmice "Superboula" koju je prenosila televizija u Vest palm Biču na Floridi. 

- To je bilo vredno novca, nadam se da je prilog video predsednik Tramp koji se tamo odmara u svojoj rezidenciji - kaže Stiv. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading