STRAVIČAN SUDAR VOZOVA U AMERICI: Više od 70 putnika povređeno, dvoje stradalo!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

04.02.2018

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putnički voz sudario se sa teretnim vozom u američkoj saveznoj državi Južna Karolina rano jutros po lokalnom vremenu, a zvaničnici navode da je najmanje 70 ljudi povređeno, prenosi "Ej-Bi-Si njuz", dok Rojters navodi da je dvoje stradalo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

Železnička kompanija "Amtrak" saopštila je da je voz koji je išao iz Njujorka ka Majamiju "došao u kontakt" sa teretnim vozom prevozničke kompanije CSX u mestu Kejs u Južnoj Karolini.

Navodi se da je "glavna lokomotiva iskočila iz šina, kao i nekoliko vagona", kao i da je u putničkom vozu bilo osam članova posade i otprilike 139 putnika.

- Prijavljene su povrede. Lokalne vlasti su na licu mesta. Više informacija uskoro - navedeno je u saopštenju "Amtraka".

 

 


Portparol "Medicinskog centra Leksington" u Vest Kolumbiji kazao je za "Ej-Bi-Si njuz" da su primili 25 putnika koji imaju manje povrede, kao i da "Zdravstveni centar Palmeto" takođe primio pacijente, ali se ne zna ništa o njihovom broju i povredema.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading