JEZIVA SMRT: Brat telohranitelja Breda Pita i Toma Kruza, IZBO ĆERKICU NASMRT, a pre toga je fotografisao

Autor: Mediji, Republika

Svet

22.01.2018

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašna porodična tragedija dogodila se u Zapadnom Midlendsu u Engleskoj.

RepublikaFoto: facebook.com/Bill Billingham
Majli Bilingam

Bil Bilingam (54) izbo je ćerkicu Majli (8) nožem nasmrt, a i sam je prevezen u bolnicu s ubodnom ranom u stomaku. Pošto su mu je sanirana povreda on je uhapšen, a policija istražuje kako je povređen

Svedoci su ispričali da su čuli Majlinu mamu Trejsi Tondri kako vrišti: "Izbo je moju bebu". Majka, koja živi u blizini kuće u kojoj se dogodio zločin, pronašla je ćerku u lokvi krvi. Žena je izbezumljena izletela na ulicu moleći za pomoć.

 

 

Motivi zločina nisu poznati. Naime, otac je samo sat pre svog krvavog pira na svom Fejsbuk profilu postavio fotografiju ćerkice kako jede picu u krevetu, a dan ranije sliku nasmejane cele porodice.

Britanski mediji pišu da je Bilov brat, Mark, jedna je od zvezda emisije "Specijalna vazdušna služba: Ko reskira profitira" Kanala 4, radio i kao privatno obezbeđenje Breda Pita, Anđeline Džoli i Toma Kruza.

 

 

Jedno što se za sada zna je da se rastao sa Majlinom majkom, ali da su ostali u dobrim odnosima i da je bio ponosan na svog brata. Često je na svom Fejsbuk profilu objavljivao njegove intervjue i slike. Šokirane komšije kažu da je kuća u kojoj je mala Majli živela ukleta.

 

 

"Devojka koja je tu ranije živela izvršila je samoubistvo", rekao je komšija.

Ispred kuće, u snegu, ostavljeno je cveće sa porukom "Počivaj u miru, mali anđele."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading